Har du mistet eller glemt igjen noe på bussen?


Gjenstander som blir funnet på en av våre busser blir tatt vare på av vårt servicepersonell som leverer dette videre til vårt kontor. Gjenstandene kan normalt hentes neste virkedag. Kontoret har åpningstid fra mandag til fredag fra kl. 08:00 - 16:00. Kontakt oss gjerne før du kommer, så vi kan bekrefte om din gjenstand er funnet!
Kan vi leie buss uten sjåfør?


Vi får ofte forespørsler om det er muligheter for å leie stor buss uten sjåfør. Det er det dessverre ikke. Hovedgrunnen til dette er at det motstrider lovens § 10 om “Utleige av motorvogn”. Alle kjøretøy over 17 seter skal betjenes av ansatte sjåfører som innehar de nødvendige papirer for å kjøre buss I Norge. Hos oss kan du leie minibuss både med og uten sjåfør. Minibussene som betjenes av våre sjåfører er av høy standard. Utleiebussene som kan leies uten sjåfør har noe enklere standard, men er av nyere dato Turbuss med sjåfør Minibuss med sjåfør (16 passasjerer) Minibuss uten sjåfør (16+1 passasjerer)
Kan vi få noe å spise og drikke under turen?


Vi har lagt det opp slik at sjåførene selger kaffe, te og mineralvann. I tillegg kan sjåførene tilby enkle retter av typen; ”rett i koppen”. Etter forhåndsbestilling kan vi også levere bla baguetter.
Kan vi se film under turen?


Ja, alle våre busser har DVD-anlegg. Vi ber om at passasjerene om mulig tar med egne filmer.
Hvordan betaler vi for reisen?


Alle norske registrerte foretak vil kunne faktureres etter at turen er gjennomført. Privatpersoner må som regel betale for reisen før turen blir gjennomført. Har du andre spørsmål, ta kontakt med oss, så svarer vi gjerne.

Spørsmål og svar